top of page
Work Desk

CONSULT BOEKEN

Een persoonlijk gesprek kan alleen op afspraak. U kunt kiezen voor een gesprek in een gespreksruimte van kinesitherapie praktijk AMK in Essen (B), in mijn kantoor in Eindhoven (NL), of via een computerverbinding.

Het tarief voor zowel coaching als counseling is 60 euro per gesprek. Er is vooralsnog geen tussenkomst van een ziekteverzekering of zorgkas. 


Het kan natuurlijk wel zijn dat uw werkgever de gesprekken vergoedt, indien uw vraag verband houdt met uw werk of carrière.


Voor zelfstandigen zijn de sessies in te brengen als trainings- of opleidingskosten.


U kunt als volgt een consult aanvragen:

1. Met een email kunt u uw voorkeur aangeven voor de vorm van ons gesprek, nl. in persoon of via computerverbinding.  Ik neem contact met u op om locatie, dag en tijdstip van de afspraak te bespreken.

2. Als u een gesprek via computerverbinding wenst krijgt u vooraf door mij een betalingsverzoek toegestuurd voor 60 euro, via het email adres of het telefoonnummer dat u heeft doorgegeven. De betaling voor een consult in persoon kan ter plaatse worden gedaan.

3. Voor een gesprek via computerverbinding bevestig ik de afspraak als de betaling is voldaan, door u een uitnodiging te sturen met een link waarmee u het consult tot stand kunt brengen op het afgesproken dag en tijdstip.

Een gesprek is 100% vertrouwelijk en veilig, en duurt ongeveer 1 uur.

Consult boeken: Over
bottom of page