top of page
5AB2D217-5656-4636-A0A1-3CBF2849B792_1_2

MONIQUE VAN DE LIEFVOORT

Empathisch. Verbindend. Zonder oordeel.

Als u met mij in gesprek gaat zult u merken dat we snel verbinding maken. Ik luister naar u met aandacht en zonder oordeel en kom snel tot de kern van het vraagstuk. Alles is bespreekbaar.

Mijn missie is om u weer op weg te helpen, u te helpen helen, en waar nodig te inspireren en motiveren om met de uitdagingen, problemen of veranderingen in uw leven om te gaan.

Doordat ik als Nederlandse ben geboren, als kind en jongere grotendeels ben gevormd in Vlaanderen, en later ook een internationale professionele loopbaan heb doorlopen ben ik bekend met veel culturen. Mijn stijl is empathisch, doch direct en concreet.

Ondertussen werk ik sinds 2009 in diverse rollen met mensen; als coach, counselor, procesbegeleider, mediator, en adviseur. Ik heb opleidingen gevolgd in coaching- en counseling methodieken, basis-psychologie, psychopathologie en ben gecertificeerd NLP Master Trainer van de Society of NLP.  

Ik gebruik verschillende werkvormen en (gesprek)technieken, uit RET, ACT, Transactionele Analyse, NLP en systemisch werk; afhankelijk van wat ik denk dat u verder helpt, en passend is voor uw coaching- of hulpvraag. 

Naast mijn werk in mijn privé praktijk help ik organisaties in diverse sectoren met thema's als leiderschapsontwikkeling, onderlinge communicatie, verbeteren van de samenwerking en verhogen van de effectiviteit.

Ik woon in Essen (B) met mijn man, 2 zonen en 2 honden. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, lekker eten en drinken, lezen, wandelen, en vertoeven in de natuur. 

Over Monique: Over mij
bottom of page